Plum Classico Pure & Original Judith Huizedop

Trendkleur Aubergine bij Judith van Huizedop op de muur

Al langere tijd vond Judith een muur in aubergine kleur erg mooi. Ze zag het op Instagram voorbijkomen maar had niet direct het idee om dit thuis ook zelf toe te gaan passen. Een aantal jaar geleden had zij al eens een paarse muur in huis gehad wat ze ook echt prachtig vond. Maar ze had altijd gedacht dat dat haar laatste uitstapje naar kleur zou zijn. Niets is minder waar want opnieuw koos zij voor kleur en dit keer een mooie aubergine muurkleur. Ze vertelt je er meer over!

De inspiratie voor m’n aubergine muur

De afgelopen weken kwam de kleur aubergine steeds meer in m’n gezichtsveld. Ik zag mooie aubergine-kleurige pluimpjes bij de bloemist, ik kocht een mooie sweater in deze kleur en op de vtwonen-beurs kon je al helemaal niet om deze trendkleur heen. Eigenlijk maakte ik daar de beslissing en bij thuiskomst pakte ik meteen de kleurenkaart van Pure & Original erbij, m’n favoriete verfmerk. Ik twijfelde tussen Old Wine en Plum. Beide hadden goed gekund, maar ik koos voor Plum. Aangezien het in dit geval echt om de kleur ging en niet om een bepaald effect wat ik met verf wilde bereiken, ging ik aan de slag met Classico krijtverf. Een ultramatte muurverf waarbij de kleur perfect tot z’n recht komt.

 

De woonkamer kreeg een auberginekleurige muur

De muur achter de bank heb ik in de kleur Mexican Sand geverfd toen ik hier kwam wonen. Een prachtige kleur vind ik nog steeds, maar de drang naar aubergine was groter. De hoek kon wel wat pit gebruiken en een aubergine muur zou dit kunnen oplossen. Het is echt een klein klusje. De muur is 3×2,5m dus dit heb je echt zo gedaan. Meubels aan de kant, afplakken en verven maar. Voorheen deed ik dit altijd met de hand, maar onlangs heb ik de verfstok ontdekt en dit werkt echt top. Het gaat mega snel en kost geen kracht. Wellicht gebruikte jij ‘m al langer, maar zo niet, doen!

Al met de eerste kwaststreek werd ik blij, wauw, dit wordt echt heel tof! Eindelijk een aubergine muur in m’n huis, dit wordt zo mooi en warm. Het was zo klaar, even laten drogen en een tweede laag erop. Het werd mooier en mooier!

De woonkamer met aubergine muur afstylen

Toen de verf droog was, kon de muur weer tegen de bank en kon ik het resultaat bewonderen. Het was echt heel mooi. De aubergine muurverf matcht perfect met beige. Het is echt een mooi, warm geheel. Ik had al wat accessoires geshopt waaronder het mooie kussen in aubergine en beige en vond een aantal accessoires zoals de geurkaars, een twee-kleurige stompkaars en teleuke vaasje. Er zullen vast de komende tijd nog meer accessoires bij komen, maar voor nu ben ik enorm blij met het resultaat van deze mini make over. De kleur Plum van Pure & Original geeft echt een statement in je interieur, maar zorgt ook voor veel warmte en sfeer.

 

Zou jij het durven, zo’n mooie kleur in je woonkamer of slaapkamer? En wist je dat ik op Instagram dagelijks content deel over wonen, fashion, interieur en een kijkje achter de schermen? Leuk als je me daar gaat volgen.

 

Liefs, Judith

Door Judith Doppenberg

Blogger bij Huizedop.

Deel dit artikel